Fanky art – kreativna radionica

Codec Studio je učestvovao u pokretanju priče naše sugrađanke Tijane Žener i pomogao realizaciji ostvarenja njene umetničke ideje.

Kako smo već u praksi iskusiLi, ono šta smo studirali, nije redovno slučaj da nam bude i realna odrednica, ili ti poziv u životu kojim ćemo se baviti .
Poslednjih par godina, sasvim spontano, počinjem da se ,,igram,, i da se sve više bavim sa fotografijom, kadrovima,  četkicama za slikanje,  bojama , oblicima, drvetom, teksturama drveta, nameštajem … grafičkim dizajnom, unutrašnjim eneterijerom i dekorom … i sa svim onim što nema apsolutno veze sa mojim završenim fakultetom i zvanjem dipl.ekonom. menadžera u turizmu, sportu i hotelijerstvu (generacija 2003. Novosadski sajam).
Počinje da mi se dopada ,, taj  osećaj ,, koji doživljavam dok prelazim četkicom preko platna ili stakla . Taj unutrašnji Mir i Spokoj pomešan sa Osećanjima kao što su Uzbuđenje i euforični kreativni bes – neko pozitivno raspoloženje koje me tera da do kraja završim započeto delo … Potom , ta Radost,,, i Ludilo snažnih Emocija  kada postanem Svesna,,, i najzad zadovoljna urađenim.

Ne može ništa da zameni Takav osećaj . Osećaj Stvaranja jednog dela.

ZVANIČNO OTVARANJE FANKY ART KREATIVNE RADIONICE – 01. 10. 2014.

Podelite sa drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone