PROJEKAT-5. evropski izazov u planinskom skejtbordu 2012

Codec Studio se 2012. godine priključio programu promocije Kluba planinskog skejtborda “ATB” – Novi Sad i Manifestacije 5. EVROPSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU!

EVROPSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU postala je tradicionalna Manifestacija koja, na Fruškoj gori, okuplja brojne ljubitelje planinskog skejtborda. Manifestacija 5. Evropski izazov u planinskom skejtbordu 2012. godine dobila je preporuku i podršku Gradske Uprave za sport i omladinu – Grada Novog Sada (doprinos naše Agencije), čime je učinjen veliki pomak u afirmaciji ovog sporta. Manifestacija je upisana u svetski kalendar mountainboard takmičenja www.mountainboardworld.org
Zbog izuzetne organizacije i izuzetnog kvaliteta staze, novosadski Klub planinskog skejtborda “ATB” dobio je ponudu od svetske Mountainboard Asocijacije da 2013. godine bude domaćin SVETSKOG PRVENSTVA U PLANINSKOM SKEJTBORDU.
Pored saradnje u organizovanju projekta koji je podržao Grad, Codec Studio je svojim angažmanom doprineo boljoj medijskoj ispraćenosti događaja, ali i ugodnijim uslovima samog takmičenja – 2012/2013/2014.

U tim smo doveli:

Organizovali smo i promotivne programe; medijsko predstavljanje, dizajn i štampu promotivnog i potrošnog materijala; ozvučenjegostujuće DJ izvođače…..

5evropskiIzazovPioniri

Podelite sa drugima...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone